Menu
Home
Over ons
Onze principes
Werkzaamheden
Onze werkwijze
Projecten
Werken bij
Contact
Contact
010 760 3100
info@detalis.nl
Rivium 4e straat 1
2909 LJ Capelle aan den IJssel
Volg ons
Werken bij
Detalis

Bij Detalis vinden we dat werken meer is dan geld verdienen. Werken met leuke en gemotiveerde collega’s in een team met respect voor elkaar, dat is minstens zo belangrijk. Net als werken aan je eigen ontwikkeling met een door ons betaalde studie. Dat maakt je niet alleen slimmer, maar ook zelfstandiger en verantwoordelijker. Als jij je ontwikkelt, kunnen wij ons als bedrijf blijven ontwikkelen.


We werken graag met collega’s die verstand van bouwen hebben. Maar het gaat verder voor ons, want samenwerken wordt pas leuk als je bepaalde waarden deelt. Hier lees je waar wij voor staan. Zo behandelen we niet alleen onze opdrachtgevers, maar ook elkaar. Wij zijn voorstander van diversiteit en inclusiviteit en nodigen iedereen uit om te solliciteren. Een divers team maakt immers een sterk bedrijf.


Als dit je aanspreekt neem dan contact op met ons. We zijn niet alleen nieuwsgierig naar je opleiding, ervaring en vaardigheden, maar ook naar je persoonlijkheid. Vertel gerust in je brief wat je belangrijk vindt in je werk en wat je graag doet in je vrije tijd. Want we zijn ook geïnteresseerd naar de mens achter de specialist. We kijken uit naar je sollicitatie!


Vacatures
Vacature Projectorganisator

Fulltime

40 uur

Bekijk
Stagiair HBO Bouwkunde

Fulltime

40 uur

Bekijk
© 2023 Detalis | Oog voor detail
Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer