Menu
Home
Over ons
Onze principes
Werkzaamheden
Onze werkwijze
Projecten
Werken bij
Contact
Contact
010 760 3100
info@detalis.nl
Rivium 4e straat 1
2909 LJ Capelle aan den IJssel
Volg ons
Detalis
Eerst het denkwerk. Dan het bouwwerk.

Wij combineren denkkracht met maakkracht

Ja, we zijn bouwers, maar ook ingenieurs. Want bouwen vraagt niet alleen om een paar handige handen, maar ook om een goed stel hersens. We ‘lezen’ de ontwerpen van de architect en leggen die naast uw leef-, woon- of werkwensen. We passen ontwerpen aan als daarmee uw belangen gediend zijn. We werken nauw samen met architecten, installatiedeskundigen en andere disciplines. We spreken de taal van de technici én bouwers en vertalen zo de ontwerpen naar gedoe-loze realisatie.


Transparant in elk detail
We weten wat we doen en nemen de opdrachtgever daarin mee, zodat niet alleen wij, maar ook u grip krijgt op de bouw. We houden u op de hoogte over de voortgang van het bouwwerk vanuit een transparante en eerlijke communicatie. We zijn direct en duidelijk op z’n Rotterdams, dat werkt wel zo prettig. Altijd vanuit respect voor elkaar.


Voorspelbaarheid ingebouwd
Omdat we eerst het denkwerk doen maken we het proces voorspelbaar. Onze risicoanalyses leggen de uitdagingen bloot, en vanuit een flexibele instelling treffen we met het team vroegtijdig maatregelen. Zo ontstaat een open werksfeer waarin de samenwerking kan vloeien. Want met een voorspelbaar bouwproces bouw je tegelijk beheersbaarheid in.


Voor wie
Detalis realiseert nieuwbouw, renovatie, transformatie en utiliteitsbouw voor:

  • Particulieren die weten hoe ze willen wonen.
  • Bedrijven die hun werknemers een happy workspace willen bieden.
  • Projectontwikkelaars, investeerders en woningbouwcorporaties die een betrouwbare bouwpartner zoeken.
Ons werkgebied concentreert zich op het gebied in en rondom de Randstad.


Regelgeving en omgevingsmanagement
Bouwen heet een complex proces te zijn. Maar niet voor bouwers met verstand van zaken die beschikken over de benodigde certificaten. Detalis verdiept zich in landelijke en lokale regelgeving, duurzaamheidseisen, veiligheid en het omgevingsmanagement en controleert of de ontwerpen en werkwijze hieraan voldoen. We helpen met duurzame materiaalkeuzes. Communiceren met de instanties. Voldoen aan de BENG- en andere milieueisen. Handhaven de veiligheidseisen. Zijn transparant naar de omgeving inzake overlast en de maatregelen om hinder te beperken. Detalis managet het bouwproces van A tot Z.

Bouwen zonder gedoe?
U kunt altijd contact met ons opnemen!

010 760 3100
info@detalis.nl
Wat levert u dat op?
Vertrouwen in
en op elkaar
Omdat wij alles tot in detail uitdenken kunnen we ook transparant en duidelijk zijn. Dat levert vertrouwen op tussen u, ons en de samenwerkende partijen.
Zorgeloos
proces
Pas als je grip op het bouwproces hebt, kun je de verantwoordelijkheid ten volle dragen. Met een gerust hart kunnen we kosten, planning en kwaliteit zeker stellen.
U in de
regisseursstoel
Als wij controle hebben, heeft u dat ook. Zo kunt u zich concentreren op uw wensen en verwachtingen. En daarmee op uw woon- of werkgeluk.
Kwaliteit en
vakmanschap
Wij laten alle disciplines geïntegreerd samenwerken, van regelgeving tot duurzaamheid en van constructie tot installaties. Het levert u een gebouw op dat in alles kwaliteit en comfort biedt.
© 2023 Detalis | Oog voor detail
Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer